Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Lady

9
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 4
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Liniștită

Despre

Pe Lady o știm încă de pe vremea când era doar un puiandru în vârstă de 2 luni, accidentat. Nu am știut niciodată sub ce circumstanțe a fost lovită/călcată de mașină, însă a noastră fetiță a rămas cu un picior rupt. O doamnă amabilă și binevoitoare a decis să ajute acest suflet pricăjit, așa că a dus-o la veterinar pentru a încerca să remedieze problema care-i umbrea copilăria. Din nefericire, medicul nu a putut considera operația ca fiind o soluție întrucât oasele sale erau prea mici, iar ea se afla în continuă creștere, așadar, a crescut cu un picior disfuncțional, dar s-a bucurat de viață la fel de mult.

Lady a stat sub aripa protectoare a doamnei care a îngrijit-o mult timp, apoi după ce a crescut a fost complet vaccinată și sterilizată, iar mai apoi a ajuns în adăpost, unde s-a adaptat repede și și-a făcut prieteni cu ușurință.

Ne dorim pentru Lady o viață așa cum nu a avut niciodată, presărată cu dragoste necondiționată și înțelegere, sperăm ca o familie responsabilă să-i ofere și ei o șansă. Despre ea vă spunem următoarele:

Este o femelă în vârstă de 4 ani, de talie medie (~47cm).

Este un cățel cuminte, iubitor, este blândă chiar și cu cei mici (copiii).

La început se arată puțin timidă, însă după câteva minute în care înțelege că nu dorești să-i faci rău, se destinde și-ți arată dragostea ei sinceră.

Este un cățel foarte loial, care și-ar apăra cu îndârjire stăpânul.

Este foarte speriată de zgomotele puternice precum: petarde, artificii, viitoare ei familie ar trebui să aibă în vedere aceste lucruri și să evite pe cât posibil să o expună la stresori inutili.

NU se înțelege deloc cu gâinile, are un istoric în care a păpat destul de multe! Ar trebui plasată într-un loc în care să nu existe animale mici, deci tentații de a-și exercita instinctele de vânător.

Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată și sterilizată. Va pleca către noua ei familie însoțită de carnetul de sănătate.

❤️ Lui Lady i-ar prinde tare bine susținerea și suportul tău! Orice distribuire contează atât pentru noi, cât și pentru ei, sporindu-le șansele la o adopție reponsabilă!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian