Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Koda

275891426_2831225777185934_3103560072223524066_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

Independent de ce se întâmplă la prea puțini km de noi, urgențele din România nu încetează să mai curgă. Zilnic ne sunt sesizați căței, zilnic luptăm pe frontul indiferenței și al miserupismului specific românesc. Nici la capitolul cruzime împotriva animalelor nu ne-am mai redresat căci în grija noastră ajung cei mai ghinioniști dintre căței. ia este unul dintre ei.

A fost lovit în mod intenționat cu un obiect chiar în creștetul capului, acolo unde o lovitură executată cu mai multă putere i-ar fi pus definitiv capăt zilelor. Dar a avut noroc, noroc de oamenii care l-au văzut, l-au sesizat și asigurat că nu rămâne de izbeliște cu capul crăpat.

A fost transportat de urgență la unul dintre cabinetele veterinare cu care colaborăm și i s-a acordat primul ajutor. L-au cusut, igienizat și trimis la adăpost cu tratament și indicații stricte pentru a reuși să-l punem din nou pe picioare. Și așa am făcut, l-am oblojit până când rănile i s-au cicatrizat, iar capsele au rămas singurele amintiri care-l mai puteau ancora în trecutul său sumbru.

Îl propunem totuși pentru adopție responsabilă, sperând să apucăm ziua în care-l vedem plecând acasă, tremurând de fericire. Despre Koda vă mai povestim următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 1 an, de talie medie (¬43cm)
  Este foarte prietenos cu oamenii, cu vizitatorii care ne trec pragul
  Este sociabil și cu ceilalți căței, ușor dominant pe alocuri atunci când se servește masa
  Este complet deparazitat, intern/extern, vaccinat și pleacă acasă gata sterilizat.

 ❤️ Distribuie și tu povestea lui, împreună putem să le găsim familii pentru totdeauna!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian