Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Justin

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 8
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Minor
Particularități: Cuminte

Despre

Uneori, oamenii nu mai încap de animale, chiar dacă ele nu deranjează cu nimic, decât cu simpla prezență. Pentru unii este de ajuns să existe, să respire și să se miște-n raza lor vizuală, e de ajuns să latre o dată și-ncep să-i urască visceral, să le caute tot felul de motive ca să-i alunge, ca să scape de ei.

Experiența omului nemulțuit de animal în preajma sa a trăit-o și “Justin”, un cățel bătrân, micuț și blajin care obișnuia să-și ducă traiul într-un cartier populat doar de oameni cu suflete goale și inimi înnegrite de-atâta ură. Nu au mai încăput de el, îi deranja profund prezența lui, cu toate că, câinele era rănit, avea nevoie de îngrijiri medicale, nicidecum de urlete, țipete și manifestarea unui comportament agresiv.

O doamnă l-a luat, nu a mai suportat să-l vadă în starea degradantă-n care se afla și ne-a rugat să-l ajutăm. Am făcut-o, l-am dus la veterinar, l-am primit în adăpost. Justin a fost operat pentru fractură de tibie. Se recuperează încet și sigur, iar noi ne străduim să-i găsim o familie. Are 8 ani, 35cm (talie mică), este un cățel iubitor, blând, placid cu cei din jur, se înțelege cu copiii, cu ceilalți căței, are nevoie de un loc în care să îmbătrânească frumos. Avem doritori și oferte de adopție pentru el?

Salvează o inimă alături de noi!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian