Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Jolin

3
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă

Despre

Jolin și Anton sunt doi puiuți ajunși la noi dintr-o pură întâmplare. Cineva i-a abandonat într-un șanț, într-o zonă intens circulată iar eu s-au trezit puși în situația de a învăța să supraviețuiască căci n-aveau nici mamă, nici resurse de hrană sau apă, nici experiența junglei urbane și nici nu dobândiseră încă frica de mașini.

Doi pui cât o palmă pe atunci, au crescut sub acoperișul nostru niște adevărați voinici. Acum întâmpină pe toată lumea în două piciorușe, strecurându-și boticurile umede printre gratiile reci ale țarcului. Copilăria lor se rezumă la perimetrul în care sunt nevoiți să trăiască, iar plimbările în țarcurile de joacă nu sunt zilnice, întrucât sunt scoși pe rând, țarc cu țarc, pentru a evita altercațiile ce s-ar putea solda cu vătămări corporale serioase. Și totuși, ce viață e asta, închiși în țarc, prizonierii frigului, ai singurătății și a pretențiilor absurde ale oamenilor. Noi totuși mai facem o încercare, prin intermediul acestor albume de adopție, sperând necontenit că va veni și vremea lor, iar într-o zi, un om bun ne va trimite un mesaj sau va intra direct pe porțile adăpostului, cu gândul de a-i lua acasă.

Primul despre care vă vorbim este Jolin:
  El este un pui în vârstă de aproximativ 3 luni, femelă, ce la maturitate va crește de talie medie-mare.
  Este jucăușă, activă, iubește copiii și se înțelege de minune cu ceilalți blănoși cu care a interacționat.
  Este potrivită atât pentru viața la curte, cât și pentru cea la bloc.
  Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, pleacă din adăpost însoțită de carnet de sănătate și asigurăm sterilizarea ei gratuită atunci când va împlini vârsta corespunzătoare.

 ❤️ O distribuire pentru ea este o susținere pentru noi! Nu evita să dai un “share”!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian