Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Johnny

2
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Afectuos

Despre

Pe "Johnny" ni l-a semnalat o mamă a cărei copii obișnuiau să se joace cu el. Alergau toată ziua împreună, îi aștepta mereu să iasă la joacă ca și cum ar fi fost un om în miniatură. Nu-l deranja nici că cei mici îl luau în brațe sau că-l trăgeau de urechi (în joacă), el era bucuros că avea companioni de joacă. Era al străzii, nu aparținea nimănui, căuta proximitate în oamenii care se aplecau să-l mângâie. Tot satul îl iubea, îl hrănea și-l tratau ca și cum ar fi de-al lor. Și toată povestea asta frumoasă s-a sfârșit într-o zi când cei mici au ieșit pe stradă și l-au găsit într-un șanț, plin de sânge la nas și incapabil să se ridice. Atunci ca niște adevărați prieteni care se ajută la nevoie, au alergat la părinți și i-au rugat să-l ajute. Cei mari nu au rămas indiferenți, au apelat la ajutorul nostru și l-au adus la Suceava cât au putut de repede. L-au lăsat la cabinetul veterinar unde s-a constatat că, câinele suferea deja de babesioză (cauzată de căpușe), iar în urma accidentului s-a ales cu tibia ruptă. A fost operat și tratat corespunzător pentru boala sa, iar în cele din urmă, refugiul și l-a găsit în adăpost.

Acum e bine și sănătos, dar așteaptă cu privirea sa blândă copiii care să se joace cu el. La noi copiii nu vin tare des, iar atunci când o fac, în centrul atenției sunt puii cei mici și hazlii, nicidecum Johnny care este mare deja.

Prin intermediul acestui album destinat adopției, sperăm că-i vom găsi o familie pe care să o bucure în fiecare zi. Despre el vă spunem următoarele:

 Este un mascul în vârstă de 3 ani, de talie medie (~46cm).
 Este un câine extrem de afectuos, de iubitor, de jovial.
 Are un suflet de copil și doar printre ei se regăsește.
 Nu are pic de agresivitate-n el, înțelegându-se chiar și cu celelalte animale.
 Este potrivit atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc.
 Este deparazitat intern și extern, vaccinat, pleacă înspre adopție sterilizat, însoțit de carnetul de sănătate.

 ♥️ Te rugăm să ne ajuți să găsim familia potrivită pentru el.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian