Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Jemie

9
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 11
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Major
Particularități: Blândă

Despre

Poveștile prind și impresionează atunci când se întâmplă. Apoi apar alte povești noi, iar cele trecute se dau se obicei uitării. Însă cățeii din aceste povești se fac bine, rămân la noi, și toți au nevoie de adopții.

Amintiți-vă de această bătrână lovită de mașină și culeasă dintr-un șanț de pe centură. Am botezat-o Jemie. Nu era nici prea prietenoasă și nici ușor de preluat date fiind condițiile meteo din ziua respectivă, iar operațiunea a durat mai mult decât ar fi trebuit.

A trecut printr-o operație în urma căreia i s-a amputat un picior, acum învață să meargă din nou, în cele trei pe care le mai are. Nu-i este ușor, toată viața s-a știut în 4 picioare, iar acum, la bătrânețe, când și articulațiile cedează. Dar se străduie, iar pe zi ce trece înregistrează un progres tot mai mare, e din ce în ce mai bună cu noi, ne lasă să ne jucăm cu ea, să o mângâiem. S-a învățat și cu mediul, dar și cu câinii, colegi de coșuleț și frați de suferință, căci n-avea încotro decât să se adapteze.

Jemie este bine acum, motiv pentru care ne încercăm norocul și o promovăm pentru adopție responsabilă. Despre ea vă spunem următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 11 ani, de talie medie-mică (~40cm).
  Este mediu de prietenoasă, încă are nevoie ca oamenii să îi câștige încrederea așa cum am făcut-o și noi.
  Este mediu de sociabilă cu alte animale, preferă să fie singura care este în centrul atenției.
  Este potrivită atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc fiind un câine nu tocmai activ dată fiind starea sa de sănătate.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată, nesterilizată.

 ❤ Ajut-o pe Jemie să ajungă într-o familie responsabilă cu o simplă distribuire!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian