Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Ivona

2
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

"Ivona" este o altă cățelușă preluată din Adăpostul Public Suceava acum 4 ani, din aceeași dorință de a-i oferi o viață mai bună la fel ca celorlalți căței. Avea 3 ani când am luat-o, și ne-am dorit să aibă parte de o viață fericită și liniștită, de un mediu prietenos, de libertate și multă iubire... și exact asta a primit.

Însă noi ne dorim mai mult pentru ea, să trăiască și să îmbătrânească frumos alături de un om al ei, să aibă și ea măcar o dată în viață sentimentul de apartenență la o familie. Vă rugăm din suflet, nu rămâneți indiferenți la vederea ei, ajutați-o cu o distribuire.

Despre "Ivona" a noastră vă spunem următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 7 ani, de talie medie-mare (~55cm).
 Este prietenoasă cu oamenii și copiii.
 Este sociabilă cu alți câini.
 Adoră să fie liberă, să se joace în voia ei toată ziua, motiv pentru care EXCLUDEM posibilitatea de a ajunge în lanț sau în țarc.
 Încrederea ei trebuie câștigată treptat, are nevoie de acomodare cu oamenii noi. NU este agresivă, ci ușor timidă.
 Este un câine liniștit, nu deranjează cu nimic, nu rupe, nu distruge lucruri.

 Este deparazitată intern/extern, vaccinată și sterilizată.

 ❤ Vrem ca Ivona să aibă și ea șansa ei. Știm deopotrivă că un câine mare și trecut de prima tinerețe are șanse mult mai mici de a fi adoptat, dar nu renunțăm niciodată. Sperăm pentru fiecare suflet din adăpostul nostru.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian