Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Honey

6
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

“Honey” a fost preluată în vară, alături de puii ei. Ne-a semnalat-o cineva în Ilișești relatându-ne că umbla cu o conservă blocată în picior de zile întregi, că era rănită și, mai presus de toate avea și puiuți. Am mers degrabă să o preluăm, însă operațiunea a durat mult mai mult decât ne-am fi imaginat. Ea era sălbatică, nu puteam să ne apripiem la mai mult de 20m de ea, nu venea la mâncare și fugea continuu, puii la fel, așa că ne-am petrecut o zi întreagă alergând câmpurile din Ilișești, dar într-un final, i-am prins pe toți și i-am salvat.

Trei puiuți a avut, dar dintre care doar unul a supraviețuit și am reușit să-i găsim o familie, toți erau bolnavi de pavovriroză, dar și babesioză, iar trupurile lor fragile au pierdut de mult lupta. Ultimul însă, cel mai încăpățânat și deloc sociabil a reușit, iar acum, după luni de zile bune se bucură de prezența unor oameni iubitori și atenți în jurul lui.

Honey nu a avut norocul puiului, a rămas în adăpost, piciorul s-a vindecat de la sine după ce am scos conserva, a fost sterilizată și socializată cu ceilalți câini, iar acum, după mai bine de jumătate de an, ne putem lăuda cu transformarea ei spectaculoasă. Dintr-un câine timorat de prezența oamenilor, a ajuns să se bucure de fiecare dată când primim vizitatori, să le sară în brațe și să se zbenguie pe lângă ei, sperând că poate va primi o îmbrățișare.

O promovăm pentru adopție, căci merită și ea să se bucure de căldura unei familii, așadar despre Honey vă spunem următoarele:

Este o femelă în vârstă 5 ani, de talie medie (~47cm).
Este un câine extrem de cuminte, de placid, de submisiv, ascultător, nu există pic de agresivitate în ea.
Este prietenoasă cu adulții, dar și cu copiii, îi place să se joace în compania lor.
Este sociabilă cu ceilalți câini ai adăpostului indiferent de talia și mărimea lor. Și-a depășit fricile și a reușit să-și facă prieteni de joacă.
Este potrivită pentru viața la curte, însă este EXCLUS ca ea să ajungă în lanț‼️ Doar varianta țarcului și/sau liberă acceptăm‼️
Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, sterilizată.

❤ Merită și ea o familie, a avut multe de îndurat și de suferit până să se poată bucura de viață, iar acum când chiar a reușit, este păcat să nu o facă alături de niște oameni inimoși. A salva un câine dintr-un adăpost, a adopta, a-ți asuma reponsabilitatea pentru viața lui înseamnă a salva cu adevărat o inimă, un suflet inocent, privat de dragostea unei familii. Fii tu salvatorul ei, scoate-o din adăpost și învaț-o să trăiască cu iubire și din iubire! ❤

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian