Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Hilda

8
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Blândă

Despre

Pe Hilda o cunoașteți toți, cazul ei a creat un val de frustrare și de revoltă în mediul online. Este cățelușa împușcată de un vânător cu 40 de alici, chiar în apropierea unor blocuri din Iacobeni (articole de referință: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-09-12/Ancheta-a-politiei-in-cazul-unui-caine-impuscat-de-un-vanator-gasit-in-apropierea-unor-blocuri și https://www.ziardesuceava.ro/padurarul-din-iacobeni-care-ciuruit-cu-40-de-alice-un-caine-care-ar-fi-avut-o-gaina-gura-si-dat-demisia-din-pnl-dupa-ce-fost-rugat-de-angelica-fador?fbclid=IwAR0nwA4FZ7LZCPNiy6rB8p9nQHbiVSHM_TOAkzB4y4S7CDwgN-KPqghLC3E)

De atunci a trecut un mult și nici nu ne-am dat seama când. Hilda sărbătorește un an de când a învins moartea, iar noi un an de când ne-am ales cu un nou cățel în adăpost. Mult a mai tras această cățelușă ca să trăiască, operații peste operații, să i se elimine toate alicele, să fie igienizată, să fie cusută, să i se schimbe zilnic pansamentul. O bună perioadă nu ne-a vrut, atât de tare au traumatiza-o oamenii, apoi însă a înțeles că intenția noastră nu este decât una bună, de a o pune pe picioare și nicidecum de a o face să retrăiască din nou moartea. Cu greu, dar folosindu-ne de multă răbdare, am reușit să o facem să înțeleagă.

 

Credem de cuviință că a venit și momentul ei. Momentul de a fi tratată precum orice alt câine normal, de a i se căuta o familie (poate dintre cei care au urmărit cu interes povestea ei și ne-au întrebat periodic despre ea) și nu în ultimul rând de a trăi o viață normală.

 

Despre Hilda vă spunem următoarele:

 

Este o femelă în vârstă de 5 ani, de talie medie, un metiș de ciobănesc.

Este ușor timidă, date fiind circumstanțele, dar imediat cum te percepe ca fiind un om bun, se apropie de tine, iar caracterul blând și dulce i se destăinuie.

 Este sociabilă cu ceilalți căței, mai are 3 colegi de țarc în compania cărora petrece majoritatea zilelor.

Este potrivită pentru viața la curte, dar nu în lanț, ci liberă! Un cățel care a avut atât de suferit merită să fie liniștit măcar în ultimii ani de viață.

Este deparazitată intern și extern, vaccinată complet, sterilizată.

 

❤️ Impactul asupra oamenilor la vederea și luarea la cunoștință a cazului ei a fost semnificativ de mare, suntem curioși cât de mare va fi acum, la un an distanță, după ce am vindecat-o complet. Câte distribuiri și câte mesaje în vederea adopției vom primi.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian