Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Fram

7
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 11
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

Istoria lui "Fram" se scrie undeva în Iași, avolo a fost găsit de iubitorii de animale. Al nimănui, bolnav și timorat, sătul de oameni, își acceptase de mult soarta. S-a cuibărit într-un loc și acolo a rămas până când salvatorii lui și-au făcut curaj să-l abordeze. Nu era prietenos, motiv pentru care, pentru a ajunge la noi, a fost tranchilizat. Oamenii s-au mobilizat repede, au vrut cu ardoare să-l salveze, iar de când a fost sesizat până când a ajuns la noi a durat doar o zi. Au fost altruiști, iar numai datorită implicării oamenilor am reușit să-l salvăm pe uriașul Fram.

De atunci și până acum au trecut 3 anotimpuri, timp în care ne-am străduit să-l punem pe picioare. Cu susținerea dvs. și efortul nostru, blănița, dar și cheful de viață i-au crescut exponențial. Nu mai ursuz și morocănos, e prietenos acum, țopăie voios către poarta la care des apar vizitatori. Îi întâmpină cu voie bună, cu un zâmbet larg și codița ridicată. Pe noi ne iubește infinit, ne este recunoscător pentru toată atenția pe care a primit-o, pentru toate tratamentele pe care o le-am administrat, pentru mâncarea pe care o primește în fiecare zi și pentru că existăm. Da, ați auzit bine, pentru că existăm, Fram se bucură doar să fie în preajma noastră.

Din sutele de transformări pe care le-am realizat de-a lungul timpului, a lui se încadrează printre cele mai spectaculoase, căci nu doar aspectul i s-a schimbat, ci și trăsături ale personalității. Este sociabil, iubitor, dulce, blând și are nevoie de o familie, iar noi o putem găsi doar cu ajutorul dvs.

Despre "Fram" vă spunem următoarele:

 Este un mascul în vârstă de 11 ani, rasă- mix de ciobănesc, de talie medie-mare (~54cm). Cu toate că vârsta lui este înaintată, el rămâne activ și vioi tot timpul.
  Este foarte blând cu adulții, dar și cu copiii, îi place să se joace, să fie mângâiat, să i se ofere atenția de care a dus atâta lipsă de-a lungul timpului.
  Este activ și sociabil cu toți ceilalți câini ai adăpostului.
  Este potrivit pentru viața la curte, dar este EXCLUS ca el să ajungă în lanț‼️Doar în țarc sau liber!
  Este deparazitat intern și extern, cu schema de vaccinare finalizată, nesterilizat (căci nu efectuăm astfel de intervenții asupra câinilor bătrâni).

 ❤ Știm că, cu toții sunteți familiari cu imaginea lui căci v-am tot pus la curent cu progresele pe care le-am făcut, însă acum avem nevoie realmente de toate distribuirile dvs. Fram trebuie să ajungă cu orice preț acasă, într-o familie frumoasă și iubitoare, care să-l prețuiască așa cum nimeni nu a făcut-o vreodată. Are nevoie de niște oameni alături de care să-și petreacă bătrânețea liniștit, are nevoie de un om pe care să-l poată iubi până când doar moartea îi va despărți și nu în ultimul rând, de distribuiri. 

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian