Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Foxy

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 12
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Blând

Despre

Pe Foxy ni l-au adus funcționarii Primăriei din Dărmănești. Hoinărea prin zona respectivă, cu probleme de piele, bătrân și schilodit, în căutare doar de iubire. Nici mâncare nu-i trebuia cum avea nevoie de iubire. Și l-am primit, l-am tratat pentru dermatita pe care o avea, i-am oferit atenția de care a fost privat.

Foxy este un câine bătrân, iar acum, la vârsta senectuții, are nevoie de căldura oamenilor buni. Are nevoie să simtă o îmbrățișare autentică, să fie mângâiat, alintat. Nu cere mult, nu-i trebuie mult. Ne dorim din suflet să-i găsim o familie, însă inima noastră se micșorează cât un purice la gândul că puiuții cuminți, frumoși și vaccinați nu și-au găsit încă o familie, altmiteri cei bătrâni și ramoliți. Totuși, despre el vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 12 ani, de talie mică (~33cm).
  Este un bătrân temperat, cuminte, liniștit. Nu este prea activ, de multe ori preferând să stea la soare, să se bucure de ziua senină pe care apucă să o trăiască.
  Este foarte iubitor, cu oamenii care ne vizitează, cu copiii, cu ceilalți căței. Îi tolerează pe toți și nu manifestă tendințe dominatoare.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat complet, nesterilizat (este prea bătrân pentru această intervenție).

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian