Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Finn

6
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Minor
Particularități: Blând cu oamenii

Despre

Finn are 7 ani și un destin crunt. A slujit la curtea unui om mult timp, ani la rând, în ploaie, ninsoare, frig și arșiță, până când, omul său a hotârât că nu-i mai e de folos. Dar în loc să-i dea drumul la această constatare, a ales să-l lovească, folosind ca scuză faptul că nu lătra, deci că nu-i proteja proprietatea de hoți. L-a lovit atât de tare încât i-a scos un ochi și i-a provocat multiple răni de-a lungul corpului. Ochiul a trebuit scos, rănile oblojite, el internat, apoi adus la adăpost, oblojit, spălat, curățat zilnic până când toate s-au cicatrizat. Un lucru nu a putut fi ascuns, rana din sufletul lui. Ea nu s-a vindecat nicicum, purtând în permanență-n amintire pedeapsa crudă care i-a fost aplicată chiar de către cel pe care era în stare să-l apere pân’ la moarte.

Cu timpul s-a obișnuit și cu prezența noastră, cu atingerile oamenilor, cu dorința de a ne apropia de el, ne place să credem că a și înțeles că nu căutăm să-i facem rău. Acum a venit momentul să-i căutăm o familie care să nu-l supună decât dragostei necondiționate.

Despre Finn vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 7 ani, de talie mare (~70cm.)
  Este prietenos și blând cu oamenii, dar extrem de dominant cu ceilalți căței. Numai pe unii dintre ei îi tolerează, dar foarte selectiv și radical.
  Este potrivit pentru viața la curte acolo unde a și trăit toată viața lui.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat, nesterilizat încă.

 ❤️ Contăm pe distribuirea ta!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian