Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Figaro

7
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 10
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Iubitor

Despre

"Figaro" este o frumusețe de cățel abandonat în parcul de lângă Universitate (Suceava) de către cineva care a realizat că un câine masiv și puternic precum este el, nu e ușor de gestionat și îngrijit așa că soluția cea mai la îndemână a fost să-l de afară din casă și să-și ducă existența mai departe.

Figaro a rămas dezorientat în parc uitându-se la omul său care se îndepărta de el tot mai mult. A fost dus în Adăpostul Public Suceava, iar apoi preluat de noi din dorința de a-l vedea fericit așa cum probabil niciodată nu a fost.

Dorim să-l dăm înspre adopție, iar viitorului adoptator îi povestim următoarele:

 Este mascul, mix de pitbull, în vârstă de 10 ani, de talie medie (~42cm).
  Este FOARTE prietenos și blând cu oamenii.
  Se înțelege la fel de bine și cu copiii.
  Este un câine foarte impunător, protectiv, dedicat în totalitate stăpânului.
  EXCLUS ca în jurul lui să se afle pisici, animale mici sau câini de talie mică.
  De preferabil să fie el singurul câine al familiei, căci este destul de dominant.
 ‼ Va pleca înspre adopție DOAR DACĂ VIITORUL PROPRIETAR ÎL VA DECLARA LA POLIȚIE‼
  Este deparazitat intern/extern, cu schema de vaccinare finalizată și sterilizat.

 ❤ Nouă ani de zile a petrecut Figaro numai în adăposturi, nu pentru că nu este un câine bun, ci pentru că nu s-a încumetat nimeni să-l ia acasă cu toată blândețea pe care el o emană de fiecare dată când te apropii de el. Un câine foarte bun, ce a îmbătrânit în adăpost, iar iubirea și căldura unei case n-a cunoscut-o niciodată. Nu e prea târziu nici acum să se îndrăgostească cineva de el acum.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian