Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Elli

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Prietenoasă

Despre

Ea este "Elli", o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani, ajunsă în adăpostul nostru în niște împrejurări nu tocmai fericite. Iubitorii de animale dintr-un sat ne-au semnalat-o ca fiind un cățel ce nu-și mai poate folosi defel unul dintre picioarele din spate. Ne-am mobilizat cu toții pentru a oferi o mână de ajutor și a pășit în cele din urmă, pentru prima dată, într-un cabinet veterinar. Acolo a fost supusă unei consultații amănunțite și unui examen radiologic în urma căruia a reieșit că piciorul este sănătos, nefracturat, iar problema are o natură neurologică. Poate o fi izbit-o la un moment dat o mașină și a rămas cu un traumatism, o rigiditate neuronală mai exact.

Cert este că, deja i se administrează tratament și odată cu îmbunătățirile pe care le vedem zilnic la ea, ne facem curajul să o promovăm pentru adopție.

Așadar, despre Elli vă mai povestim următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 2 ani, talie medie (~50cm).
 Este foarte blândă, foarte prietenoasă, zglobie și mereu veselă.
 Este prietenoasă și cu ceilalți căței, indiferent de talia sau vârsta lor.
 Este deparazitată intern și extern, vaccinată și urmează a fi sterilizată.

 ❤ Oare în curțile dvs. nu găsim un loc și pentru ea?

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian