Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Donny

6
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 6-7 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Prietenos

Despre

Donny a fost găsit în stradă de către o iubitoare de animale. Slab, sfrijit, trârâindu-se după oameni în speranța de a primi o gură de mâncare sau poate doar o mângâiere. Femeia l-a luat acasă, l-a pus pe picioare, l-a vaccinat, îngrășat, apoi l-a adus la noi. De aici încă nu a plecat nicăieri, n-a avut noroc, mulți l-au văzut, nimeni n-a întrebat de el. E doar un pui, într-un adăpost de animale, închis într-un țarc, de unde mai iese periodic să-și dezmorțească oasele. Asta nu e viață, nu e nici copilărie! E ca-ntrun orfelinat sinistru de care lumea fuge și se ascunde.

Încercăm o promovare pentru adopție, poate-l trimitem pe Donny acasă. Despre el vă spunem următoarele:
  Este un pui, mascul, în vârstă de 6-7 luni, care la maturitate va crește de talie medie (~40-50cm).
  Este foarte prietenos și iubitor cu oamenii, cu copiii care ne treg pragul adăpostului.
  Învață să se adapteze la viața de adăpost, la traiul în comunitate, la a trăi, a mânca, a iubi în concomitent cu ceilalți. Îi plac și animalele, însă are nevoie de o scurtă perioadă de acomodare cu ele, putem spune că e ușor timid.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat, asigurăm sterilizarea lui la vârsta potrivită.

 ❤️ Dacă Donny ți-a stârnit interesul, te așteptăm cu mai multe detalii pe mesageria paginii noastre.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian