Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Dina

02
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 14
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

"Dina" este o cățelușă în vârstă de 14 ani ce și-a dus traiul în gară, hrănită și îngrijită de iubitorii de animale din zonă. A fost un câine extrem de norocos fiindcă a avut cine să-i poarte de grijă zilnic. A fost sterilizată tot de ei, însă din cauza faptului că era extrem de blândă și placidă, a fost luată de nenumărate ori de hingheri, iar de tot atâtea ori luată înapoi de oamenii ei. Li s-a pus pata pe ea și o voiau în adăpost, motiv pentru care am preluat-o noi. Ne-am dorit să nu mai ducă un trai zbuciumat, să nu doarmă cu frica că atunci când se va trezi va fi deja in adăpostul public, în iadul câinilor străzii.

Este la noi acum și ne dorim pentru ea o familie ce să-i asigure un trai liniștit, o existență în care calmul primează.

Despre "Dina" vă spunem următoarele:

Este o femelă în vârstă de 14 ani, de talie medie (~44cm).
Este EXTREM de blândă cu oamenii.
Se înțelege FOARTE BINE cu copiii.
Este un câine liniștit, dată fiind vârsta ei înaintată. Se joacă, explorează, dar ponderat.
Este deparazitată intern/extern, vaccinată și sterilizată.

❤ Te rugăm să iei în considerare adopția Dinei, este un câine cu traume de la lanț, de la vizitele dese în adăpostul public, de la modul de capturare al hingherilor. Nu ocupă mult spațiu, nu consumă resurse financiare considerabile, tot ce necesită este o bucățică de curte și puțină iubire.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian