Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Dănuț

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1,5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

“Dănuț” a fost găsit într-o pădure, singur și rănit. Una dintre lăbuțele sale din spate sângera, iar el nu putea să ceară ajutor, dar a sărit în brațele omului care l-a găsit de îndată ce l-a zărit. Poate așa a știut el să-i comunice că are nevoie de ajutor, iar omul a înțeles de îndată, l-a pus în mașină și l-a adus în adăpost.

Aici i-am igienizat și bandajat rana zilnic ca să ne asigurăm că se va închide cât de curând. Câinele a fost numit Dănuț după salvatorul său, iar noi considerăm că din moment ce am reușit să-l punem pe picioare, ar fi cazul să-l pozăm, să-l promovăm pentru adopție, căci poate poate, cineva va da peste albumul său, îl va îndrăgi și va alege să-l ia acasă. Despre Dănuț afirmăm următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 1 an și jumătate, de talie medie (~55cm).
  Este drăguț, iubitor și foarte sociabil, atât cu oamenii, cât și cu ceilalți câini.
  Îi place să se joace, sare încrezător în două lăbuțe pentru a se face remarcat în fața vizitatorilor noștri. Până acum nu a avut noroc, dar e consecvent!
  Este potrivit pentru viața la curte, acolo unde spațiul i-ar permite să exploreze, să alerge, să se bucure de umbră-n zilele toride, dar și de zăpadă pe timpul iernii.
  Este deparazitat atât intern cât și extern, vaccinat complet, sterilizat.

 ❤️ Am aprecia dacă, în semn de susținere față de eforturile noastre, ai binevoi să distribui acest album de adopție!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian