Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Dante

279405752_5633303303365872_6271275971456873367_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Blând

Despre

Dante, cățelul preluat în prajma sărăbătorilor pascale, lovit de mașină, ajuns în grija noastră, a fost în cele din urmă operat. L-a găsit o doamnă în Rădăuți, lat pe asfalt, așteptând să moară. Femeia i-a asigurat transportul la un cabinet veterinar, acolo unde starea sa de sănătate a fost stabilizată, iar el programat pentru o intervenție chirurgicală ulterioară. Am reușit să ducem la bun sfârșit și acest capitol al vieții lui, acum se află-n perioada de reabilitare, de acomodare cu piciorul lipsă, de recăpătare a echilibrului.

Avem nevoie de o familie responsabilă pentru acest amărât. O familie care să facă abstracție de handicapul său și să realizeze că el nu reprezintă un impediment în împlinirea sa. Câinele este foarte fericit, jucăuș, activ ca și cum partea extirpată din el nici nu există.

Despre Dante vă mai povestim următoarele:

Este un mascul în vârstă de 1 an, de talie medie (¬50cm).

Este un câine blând, cuminte, unul căruia-i place ca apropierea de oameni să se întâmple progresiv.

Este sociabil cu ceilalți căței ai adăpostului nostru, nu a intrat în conflicte cu ei până-n prezent.

Este deparazitat complet, vaccinat, dispune de carnet de sănătate și se asigură sterilizarea lui gratuită!

 

❤️ Orice distribuire din partea dvs. reprezintă o șansă-n plus pentru Dante! Nu sperăm la minuni, dar credem că un singur om poate face diferența-n viața unui patruped, schimbând-o radical!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian