Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Cristina

278650137_10226199821037192_636653871444173514_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Blândă

Despre

Ea este Cristina, denumită după persoana care a găsit-o și ne-a predat-o la adăpot. În timpul unei drumeții montane, Cristina a descoperit acest ciobănesc care se afla într-o stare continuă de deteriorare fizică și psihică. Acoperită de un strat subțire de piele, măcinat de râie și de vreme, i se distingeau cu ușurință coastele. Ușor reticentă la început, ciobănița s-a încrezut în oameni și s-a lăsat pe mâinile lor. Iar rău nu a ajuns fiindcă tinerii ne-au contactat și ne-au solicitat ajutorul, iar noi am primit-o-n adăpost cu brațele și sufletele deschise, sperând să înfăptuim împreună o schimbare. De atunci și până acum nu a trecut mult timp, dar fiecare zi care se scurge e prilej de făcut bine și procesul recuperării cățelului a început de îndată ce ne-a fost cedată. Am avut grija să o supunem unei cure de îngrășare cu cea mai bună și mai nutritivă mâncare pe care o avem în adăpost, iar cum și-a recăpătat puterile, am început un tratament de lungă durată contra râiei.

Blana a început să-i crească din nou, mâncărimile insuportabile s-au sfârșit, iar pe chipul ei s-a așternut un zâmbet larg. Iar cu prilejul acestor schimbări, ne propunem să-i găsim o familie cățelușei Cristina care a fost neglijată pentru atât de mult timp.

Despre ea vă mai povestim următoarele:

Este o femelă în vârstă de aprox. 2 ani, de talie mare (¬65cm).

Este un câine sociabil atât cu oamenii cât și cu ceilalți prieteni ai adăpostului.

Este deparazitată intern/extern, vaccinată, urmează a fi sterilizată atunci când vom finaliza tratamentul.

Este potrivită pentru viața la curte, însă nu o dăm ca ea să fie ținută-n lanț sau în țarc, fiindcă asta nu e viață. Suntem convinși că ar putea fi un cățel de pază atunci când înțelege că trebuie să-și apere teritoriul și oamenii iubiți.

❤️ Distribuirea albumului ei de adopție îi oferă posibilitatea de a ajunge la cât mai mulți oameni, candidați la adopția ei!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian