Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Cosmin

9
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 11
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Iubitor

Despre

"Free" este un câine ce se distinge din mulțime cu povestea sa atipic de tristă.
A fost găsit de către noi în benzinăria din Dărmănești, legat în lanț alături de alți câini, condamnați de către oamenii haini și negri la suflet la o existență tragică.
Nu știm cât a stat acolo și ce traume a suferit, dar drama sa ne-a înmuiat suflețele și ne-a accelerat sângele în vene la vederea condițiilor în care trăia.

Pe Free l-am cumpărat cu 5 saci de mâncare pentru câini. Atât a valorat viața lui, 5 saci. A ajuns în adăpostul nostru radiând de fericire că a fost scăpat din chinul de la benzinărie. Acum este bine, l-am pus pe picioare, s-a îngrășat, s-a bucurat de libertatea pe care adăpostul o oferă, de piscine, de umbră, de socializarea cu alți câini.

Îi căutăm o familie, una care să-i ofere ce nu a avut parte niciodată: un acoperiș deasupra capului, mâncare și apă la discreție și multă iubire.

Despre "Free" vă spunem următoarele:

Este un mascul în vârstă de 11 ani, de talie medie (~50cm).
Este sociabil cu alți câini, îndeajuns de activ pentru vârsta lui.
Este cuminte, bătrân și cuminte.
Adoră să fie alintat, iubit.
Este un câine ce și-a petrecut toată viața înlănțuit și ne dorim pentru el să fie liber câte zile i-au mai rămas de trăit.
Se înțelege bine cu copiii.
Este deparazitat intern/extern, cu schema de vaccinare finalizată, nesterilizat (nu efectuăm astfel de intervenții asupra câinilor seniori).

❤ Ajutați-l pe Free să-și găsească o familie a lui, unde să nu ducă lipsă de nimic și să-și petreacă fiecare zi în libertate. Orice share contează pentru el!

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian