Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Cooper

SONY DSC
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

Cooper este unul dintre fericiții supraviețuitori ai unui accident de mașină care se bucură-n prezent de o frumoasă recuperare fizică.

A fost găsit de către una dintre prietenele asociației noastre, zăcând lângă o bordură cu niște granule și o gură de apă lângă. Câinele nu putea mânca, durerile îi erau insuportabile și mai presus decât foamea.

Grație disponibilității ei, a ajuns la veterinar, i s-a făcut o radiografie care a relevat existența pelvisului fracturat. A scăpat fără operație, doar cu tratament neurologic și repaus, în cușcă.

Cooper este un cățel foarte blând, vesel și bun. Durerea și-a lăsat-o-n urmă, trauma a iertat-o și și-a permis să trăiască liniștit.
Ne dorim să-i găsim o familie, să-l vedem bucuros în prag de sărbători. Nu știm încă dacă cererea noastră este sau nu una realistă, ținând cont de puținele adopții de care am avut parte în ultima vreme. Dar nu ne rămâne decât să sperăm și să vă rugăm să ne ajutați. Care cum poate, cu o distribuire, cu o recomandare pentru prietenii care-și caută patruped.

Așadar, mai multe detalii despre Cooper:

🐾 Mascul, născut în 01. 2023, de talie mică – 35-38cm.
🐾 Iubitor, cooperant, calm, blând, bun.
🐾 Cățel ideal pentru familiile cu copii pentru că are un nivel de energie adaptabil. Nici nu-ți sare-n cap, dar nici nu refuză să se joace.
🐾 S-a recuperat bine, merge frumos, corect.
🐾 Deparazitat intern/extern, cu schema de vaccinare finalizată, castrat.

🐶❤️ Sharing is caring, vă invităm să transmiteți povestea lui mai departe!

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Completează chestionarul de mai jos - Step 1 of 4
Name
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!