Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Ciobănița

0-2
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 11
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Afectuoasă

Despre

Pe Ciobănița am salvat-o din Șcheia, din față de la RAR în mai 2019. Avea 16 kg și era mai mult moartă. Acum are 50 de kg, și este unul dintre cei mai mari și mai frumoși câini din adăpost.

De doi ani jumate încercăm să-i găsim o familie. În zadar. Are 11 ani, dar este încă în putere. Iar mai jos povestea sa:

Ea este "Ciobănița", un alt câine al adăpostului nostru care a căzut pradă aceluiași obicei egoist și superficial de accesorizare al românului, obicei care transformă un câine dintr-un companion într-un obiect al cărui singur folos este să îmbogățească imaginea stăpânului, iar așa cum este de așteptat, un obiect nu ține o veșcie.

A fost abandonată, a suferit foamea, frigul, durerea, nepăsarea. Am găsit-o mai mult moartă decât vie în Șcheia, Suceava,subnutrită din cale afară, deshidratată și cu o tumoare. Era atât de slabă încât putea fi luată în brațe cu ușurime, lucru anormal pentru un câine de talia ei. A urmat un tratament de lungă durată, a suportat numeroase vizite la veterinar, s-a pus pe picioare, s-a îngrășat considerabil, iar acum este gata să-și găsească o familie.

Despre "Ciobănița" vă povestim următoare:

 Este un ciobănesc bucovinean, o femelă în vârstă de 11 ani, de talie mare (~70cm).
 Este extrem de blândă cu oamenii.
 Îi place compania copiilor.
 Este socială cu alți câini, însă aceștia trebuie să fie de talie mare, la fel ca și ea.
 Este deparazitată intern/extern, cu chema de vaccinare finalizată și nesterilizată.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian