Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Chloe

276130796_2834428820198963_3543169516170261696_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 6 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat:
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

Într-un ger crâncen de decembrie, Chloe împreună cu cealaltă soră și mama ei au aruncate, la propriu, în zăpadă. N-a mai contat nici că le zbura vântul, nici că erau ninse, nici că tremurau sau că erau pe cale să moară, cineva s-a descotorosit de ele, a făcut bine curățenia dinainte de sărbători.

Le-am preluat în adăpost întrucât nu am fi vrut să moară, să ne sesizeze lumea 3 cadavre și să știm că am fi putut interveni. Mama și sora lui Chloe au avut norocul de a fi adoptate, au plecat amândouă înspre Germania, acolo unde 2 familii le așteptau cu sufletul la gură și multe bunătăți. A rămas cea din urmă, singură în adăpost. Nu a impresionat pe nimeni, nu ne-a întrebat nimeni despre ea, așa că am convenit să formulăm un album de adopție, în speranța că online-ul ne oferă o șansă-n plus la o familie.
Despre micuța Chloe vă relatăm următoarele:

  Este o femelă în vârstă de aprox. 6 luni de talie medie (¬40-45cm)
  Este cuminte, prietenoasă, sociabilă atât cu oamenii cât și cu animalele
  Este complet deparazitată (intern/extern), vaccinată, cu carnet de sănătate și asigurăm sterilizarea ei gratuită la vârsta potrivită

 ❤️ Tare ne-am bucura să duci vestea mai departe și poate împreună reușim să găsim omul potrivit și pentru ea!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian