Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Cappucino

7
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1,5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Energic

Despre

El este "Cappucino", un câine tânăr, masiv și extrem de jucăuș. A fost găsit la începutul lui decembrie hoinărind prin oraș, urmărind oamenii, poate poate l-ar fi luat cineva acasă, dar n-a avut noroc. Ne-am tot întrebat de-a lungul zilelor petrecute alături de el "de ce ar abandona cineva asemenea frumusețe de cățel?" și ne-am primit ulterior și răspunsul, Cappucino este un câine foarte activ, iar dacă familia nu dispune de resurse energetice pentru a-i asigura mobilitate fizică zilnică, poate deveni problematic în căutarea atenției.

Și-a petrecut copilăria în două fostere, o dată la bloc, o dată la curte și ulterior în adăpost. De la bloc l-am mutat la curte căci începea să crească considerabil, iar spațiul mic pe care-l avea la dispoziție nu îi permitea să se desfășoare în voie, iar de curte l-am mutat în adăpost întrucât terminasem întreaga sa schemă de vaccinare, iar pericolul contactării parvovirusului nu mai exista.

Pe al nostru năzbâtios "Cappucino" vi-l propunem înspre adopție, iar despre el afirmăm următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 1 an și jumătate, de talie mare (~60cm). Bănuim că este un metiș de ciobănesc.
  Este extrem de energic, iar spațiul potrivit pentru el ar fi la curte. EXCLUS ca el să fie ținut în lanț sau în țarc‼️
  Are nevoie de o familie activă d.p.d.v. fizic, care să întreprindă tot felul de activități solicitante: drumeții lungi în pădure sau poate chiar pe munte, alergări, sport, ca el să-și consume energia.
  Este extrem de prietenos cu toată lumea, adoră prezența copiilor în jurul lui.
  Este un câine foarte sociabil cu ceilalți pe care-i avem în adăpost.
  ‼️NU se înțelege cu pisicile, în joacă, fără să își dea seama, le lovește‼️
 ‼️NU tolerează păsările, le mănâncă‼️
  A învățat să meargă frumos în lesă, răspunde la numele lui.
  Are un mic defect la una dintre urechi dobândită în urma unei altercații cu un câine agresiv al adăpostului nostru, însă NU prezintă niciun fel de handicap!
  Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat.

 ❤ Crezi că ai putea să ne ajuți să-i găsim un loc al lui, într-o familie care să-l stimuleze fizic mult, iar el să-și consume toată energia jucându-se sau alergând? Te rugăm să distribui albumul său pentru adopție.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian