Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Brownie

276208596_2834388656869646_712303102418059160_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 3 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

Când nu găsim noi animale, ne găsesc ele pe noi și culmea, toate au nevoie de ajutor. Povestea lui Brownie e pe atât de tristă încât v-o relatăm. În urmă cu puțin cu timp ne-au fost aruncați, chiar în fața porților adăpostului nostru 2 căței. Mici, pricăjiți, plini de purici, de paraziți interni. Afară vremea se înrăutățise, iar ei rămăseseră peste noapte în șanț, în iarba rece și umedă. Cine i-a aruncat acolo, a făcut-o cu bună știință, conștient fiind că nu putem să-i refuzăm, să-i creștem la poartă. Ceea ce n-a mai știut este că în adăpost parvovirusul este încă prezent, iar orice contact al puilor cu el poate conduce la o moarte sigură și chinuitoare. Cu mari eforturi am reușit să-i izolăm pe ceilalți, dar am trăit cu stresul continuu că purtăm pe haine, pe papuci, pe mâini sau pe căciuli o fărâmă de moarte.

I-am vaccinat pe amândoi, iar sora lui Brownie, Wanda deja și-a găsit un cămin primitor în România. Vizitatorii s-au îndrăgostit pe loc de ea și n-au putut pleca acasă cu mâna goală. Este și rândul celui din urmă să primească o șansă pertinentă la adopție, așadar despre micuțul Brownie vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de aproximativ 3 luni, iar la maturitate va crește de talie mică-medie (¬35-40cm)
  Este un pui, un copilaș jucăuș și prietenos
  Se înțelege cu toată lumea, dar caută îndeosebi prezența copiilor la fel de mici precum este el
  Este deparazitat intern/extern, vaccinat, oferim posibilitatea sterilizării lui gratuite la momentul împlinirii vârstei corespunzătoare. Pleacă acasă cu carnet de sănătate.

 ❤️ Un share din partea ta l-ar ajuta enorm, căci anunțul ar ajunge la mai mulți oameni, potențiali adoptatori!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian