Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Benji

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Liniștit

Despre

El este “Benji”, veteran al adăpostului, unul dintre primii câini alături de care am pus bazele adăpostului de astăzi. A fost preluat din Adăpostul Public Câmpina, alături de alți 14 căței, întrucât locul în care viețuia nu respecta regulile de administrare și drept urmare a trebuit suspendat, iar ONG-urile din țară, într-un spirit altruist au pus mână de la mână și au ales să preia fiecare câte un număr limitat de câini, atât cât spațiul le permitea, salvând sufletele nevinovate din acel focar de infecție, din mediul insalubru în care erau nevoiți să trăiască.

Benji are 6 ani de când este la noi, iar de atunci și până acum, nu am reușit să-i găsim o familie. A îmbătrânit aici, odată cu noi, printre picioarele și sufletele noastre, a cunoscut toți câinii adăpostului, de la cei mai mici, la cei mai mari, i-a văzut pe toți cum au plecat veseli și încrezători către o nouă viață; numai el a mai rămas orfan și oricât de mult ne-am străduit noi să-i găsim și lui un om, am eșuat de fiecare dată, ca și cum e menit să rămână cu noi până la sfârșit. Ne încăpățânăm și încercăm iar, îl promovăm cu optimism pe Benji, atașăm poze noi, expunem povestea lui și vă rugăm, din tot sufletul nostru, să-l ajutați măcar cu o distribuire, căci durează doar 1 secundă și poate face diferența.

Despre Benji vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 7 ani, de talie medie (~43cm).
  Este un blănos prietenos atât cu adulții cât și cu cei mici.
  Este un câine activ, potrivit pentru viața la curte, îi place să alerge, să exploreze, să se joace.
  Este sociabil cu ceilalți câini indiferent de talia și vârsta lor.
  Cel care va dori să-l adopte pe Benji, ar trebui să aibă în vedere faptul că trebuie mai întâi să-i câștige încrederea. Este un câine ușor neîncrezător în el, are nevoie de răbdarea celui care îi va fi mentor.
  EXCLUS ca el să ajungă în lanț‼️
  Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat și sterilizat.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian