Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Bebe

285190494_2897642003877644_3360907199784101895_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Educat

Despre

Bebe a fost găsit anul trecut cu fractură de tibie, în fața unui hipermaket. Avea doar câteva luni, iar medicii au fost rezervați cu privire la o posibilă operație. În cele din urmă, am reușit să-l operăm, iar recuperarea post-operatorie a fost mult mai ușoară în comparație cu cea suferită de câinii adulți sau cei bătrâni. Corpul său mic și fragil s-a dezvoltat sub bisturiu, dar a învățat să depășească toate impedimentele.

I-am găsit și adoptator, însă femeia este în vârstă și problemele de sănătate au răpus-o. Nu mai poate avea grijă de el, trebuie să plece din țară pentru investigații și tratament. Bebe s-a întors în adăpost, dar sperăm să nu rămână prea mult aici. Îi lipsește proximitatea, căldura și iubirea unei familii.

Îi facem un album de adopție în speranța că cineva ar putea să-l adopte. Nu i-a fost ușor să se regăsească din nou în adăpost după ce a fost adoptat, este trist și debusolat. Despre Bebe vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 1 an și jumătate, de talie medie (~40cm).
  Este foarte sociabil, prietenos, atașat de adulți și copilași.
  Este activ, îi plac plimbările în natură, este educat și cuminte.
  A fost deparazitat, vaccinat complet și sterilizat.

 ❤️ Haideți să nu lăsăm acest cățel să îmbătrânească-n adăpost și să-i găsim o familie responsabilă!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian