Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Beauty (Primăreasa)

7
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Cuminte

Despre

Despre Beauty sau cum i-am spus noi initial, “Primăreasa” v-am mai povestit în urmă cu câteva luni. Am găsit-o în apropiere de Rădăuți, între Satul Mare și Tibeni, alături de puii ei, lovită de o mașină.
Oamenii care au zărit-o i-au anunțat pe cei de la ISU, iar ei au luat legătura cu primarul și veterinarul de circumscripție pentru a o prelua și a o aduce la Suceava unde urma să fie perfuzată, internată, operată. O să ne întrebați ce s-a întâmplat cu puii ei și vă spunem că nu știm, probabil sătenii i-au luat în spernța de a-i salva, dat fiind faptul că nu se știa dacă a lor mamă mai prindea ziua de mâine. Oamenii care ne-au ajutat cu preluarea și transportarea ei la Suceava au căutat ore-n șir puii, dar nu nu au găsit nici urmă de ei.

În urma consultului de specialitate s-a constatat că dispune de tibie și de femur la același picior, dar pentru că nu a avut norocul ca problemele ei să înceteze aici, i s-au descoperit și nereguli cu rinichii, a avut sondă, nu putea să urineze, vezica fiindu-i fisurată, iar urina ajungând în abdomen printr-o gaură insesizabil de mică. I-a fost cusută vezica, a stat internată la cabinet timp de două săptămâni. Cu greu am reușit să o punem pe picioare pentru a o aduce-n adăpost, însă într-un final am izbutit.

Acum e bine, sănătoasă, vioasă, dornică să-și găsească o familie. Despre ea vă spunem următoarele:

Este o femelă în vârstă de 3 ani, de talie mică-medie (~37cm).
Este cuminte, prietenoasă, iubitoare, se înțelege foarte bine atât cu ceilalți căței cât și cu copiii.
În urma accidentului a rămas cu un ușor șchiopătat la piciorul stâng din spate, cu disclazie de șold ce nu poate fi operată însă nu-i periclitează calitatea vieții cu nimic.
Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, nesterilizată încă.

❤️ Te rugăm ajută-ne cu un share pentru micuța Beauty!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian