Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Barry

8
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

“Barry” este frate cu Jordana, Joyce, Merlin, Nevia și mulți alții pe care încă nu am apucat să vi-i prezentăm. Seria câinilor din Siret nu se oprește aici, toți au nevoie de familii, de reabilitare fizică și psihică. Trebuie să învețe să trăiască din nou, iar noi le suntem îndrumători, alături de noi fac primii pași către o viață mai bună, una la care nu au îndrăznit niciodată să spere.

Barry este și el, ca surorile lui, un câine curios și extrem de prietenos. Puțini sunt câinii care s-au dezinhibat și au reușit să se adapteze cu ușurință la noul mediu în care i-am adus, însă el se află printre ei, printre cei curajoși și dorinici să se schimbe, să îmbrățișeze cu entuziasm omul care va decide să-i ia acasă. Îl promovăm pentru adopție, pentru una responsabilă în care oamenii conștientizează ce înseamnă responsabilitatea de a avea grijă de un câine, de costurile financiare ce implică creșterea, hrănirea și asigurarea integrității fizice, dar și dorința de a-i fi alături până la sfârșit, până când el va pleca undeva într-un rai al câinilor și nu va mai vedea suflare omenească.

Despre Barry vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 3 ani, de talie medie (~45cm).
 Este prietenos, jucăuș atât cu adulții cât și cu copiii.
  Este sociabil și cu ceilalți câini ai adăpostului, se joacă cu ei, aleargă, îi place să petreacă timpul în compania unor companioni.
  Este un câine activ, îl ținem tot timpul liber în țarcul de joacă, căci are nevoie de mișcare, are nevoie să exploreze spațiul și să se acomodeze complet cu ideea de adăpost, unde totul se împarte, inclusiv iubirea.
  Îi place să ne întâmpine dimineața când venim la muncă, iar seara ne conduce până la poartă, așteaptă entuziasmat să ne revedem și mâine. Încă are nevoie să mai prindă încredere în el, însă a progresat enorm față de cum era când a ajuns la noi.
  Are nevoie de un om răbdător care să aibă răbdare ca Barry să prindă încredere în el.
  Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat și urmează să fie sterilizat.

 ❤ Cel mai mult ne ajută distribuirile, așadar, rugăm, distribuiți! Durează o secundă și contează mai mult decât v-ați imagina, pentru ei, pentru noi, pentru validarea muncii noastre, pentru cuvintele și poveștile pe care le împletim zilnic pentru voi, pentru potențialii adoptatori ai blănoșilor

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian