Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Barny

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 10
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Afectuos

Despre

El este Barny, un bătrân înțelept și blând. A fost semnalat pe stradă ca fiind bătut (de oameni sau de alți câini), plin de răni ce impuneau igienizare, iar el supraveghere. După ce a pășit pentru prima dată în cabinetul veterinar, în urma consultului a rezultat că dispunea de osteofite pe coloana lombară, luxație la șoldul drept și necesita operație (rezecția capului femural).

Este bătrân, nu am putut să-l trimitem la operație și să-l avem pe conștiință dacă deceda în urma administrării anesteziei. Rămâne în adăpost și ne asumăm întreaga răspundere pentru el, dar totuși încercăm să-i căutăm o familie, care să-i înveselească ultimii săi ani de viață. Despre Barny vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 10 ani, de talie medie (¬40cm).
  Este blând, cuminte, iubitor, extrem de atașat de oameni.
  Este sociabil cu alte animale, indiferent de talia, vârsta și sexul lor.
  Este potrivit atât pentru viața la bloc cât și pentru cea la curte, însă este exclus ca el să ajungă în lanț.
  Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat, nesterilizat (nu realizăm astfel de intervenții asupra câinilor bătrâni).

 ❤️ Șansele ca un astfel de cățel să fie adoptat sunt foarte mici, însă ne permitem măcar să sperăm că distribuirile dvs. îi vor purta noroc.

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian