Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Bailey

4
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

Bailey este un cățel din satul nostru vecin. A fost hrănit mult timp de localnici, fiind bine cunoscut locului. Într-o zi, a început să șchiopăteze dinadins, iar oamenii ne-au cerut ajutorul. Am reușit să-l preluăm, să-l punem în mașină, să mergem la veterinar și să-i efectuăm primele sale radiografii în urma cărora a reieșit că, piciorul său drept, din spate era rupt. Nu știm cum a reușit să și-l rupă, nu ne-a putut povesti, dar cert era că membrul său trebuia reparat, non-invaziv dacă se putea, fără intervenție chirurgicală. A purtat ghips timp de o lună de zile, mobilitatea fiindu-i semnificativ redusă, iar acum se bucură de libertate, căci s-a făcut voinic și sănătos.

După ce l-am tratat și îngrijit atât de mult timp, tragem speranță că eforturile noastre vor fi răscumpărate printr-o adopție cu final fericit. Vă mai povestim despre Bailey următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 7 ani, de talie medie (~40cm).
  Este cuminte, prietenos, iubitor.
  Se înțelege de minune atât cu oamenii, cât și cu ceilalți căței.
  Este jucăuș, caută să se bage-n sufletul tău de fiecare dată când te vede.
  Este complet deparazitat și vaccinat, pleacă înspre adopție gata sterilizat.

 ❤️ Dacă crezi că micuțul nostru Bailey merită să-și găsească o familie și o casă permanentă, te rugăm să distribui albumul său de adopție căci nu se știe când și dacă se înfăptuiește minunea.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian