Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Babsie

43
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1,5 ani
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Foarte energică

Despre

Pe “Babsie” o cunoaștem de când era un pui. Într-una dinte vacanțele ei, colega noastră Alina a găsit-o abandonată în câmp, alături de cei 6 frați ai ei. Din nefericire, din cauza parvovirozei, virus letal cu care ne-am luptat și încă ne luptăm, doar doi dintre cei 7 au supraviețuit. Fratele lui Babsie a fost deja adoptat și se bucură de o viață ca-n povești, numai ea a rămas în adăpost.

A fost adoptată o dată, însă foștii stăpâni au constat că nu se înțelege cu pisicile, că le fugărește și au realizat că viața felinelor este pusă în pericol de prezența cățelușei, motiv pentru care s-au simțit nevoiți să renunțe la ea.

Și a ajuns în adăpost, de acolo de unde a și plecat. Povestea nu se încheie aici totuși, Babsie este un cățel foarte energic care nu suportă să fie limitat la viața din țarc, iar într-o zi a încercat să sape pe sub pământ pentru a putea ieși încât a avut parte de un accident.

Și-a rupt bazinul și capul femural în timp ce încerca să se elibere de una singură. Nu a necesitat operație, bazinul prinzându-se de la sine, iar ea rămând doar cu un mic traumatism la una dintre lăbuțe.

Din fericire, acest lucru nu i-a periclitat calitatea vieții, este în continuare același cățel pe care-l știm, energic și plin de viață, ca niciun altul din adăpostul nostru. Este tot timpul liberă și ori de câte ori încercăm să o băgăm înapoi în țarc, găsește o modalitate să evadeze.

Ne dorim tare mult să-i găsim o familie care să poate să egaleze nivelul său de energie, una care să o scoată la plimbări lungi, care să se joace frecvent cu ea și mai ales, să o iubească. Despre ea vă relatăm următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 1 an și jumătate, de talie medie-mică (~42cm).
 Îi plac oamenii și ceilalți căței, se joacă toată ziua cu cei liberi în țarcurile pentru joacă.
 NU este potrivită într-o casă în care conviețuiesc pisici sau animale mai mici, le fugărește!
 Este un câine foarte activ, deloc potrivit pentru pază, care detestă să fie subjugat.

 Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, sterilizată.

 ❤️ Haide să-i găsim lui Babsie o familie împreună! Noi ne ocupăm de text, de poze, de promovare, tu trebuie doar să apeși butonul de distribuire.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian