Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Azorel

5
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 15
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Curios

Despre

Azorel a stat toată viața lui în lanț, 15 ani mai exact. În lanț și-a petrecut verile secetoase și iernile grele, în lanț i s-au atrofiat articulațiile și tot în lanț a început să-i slăbească vederea. Au murit și stăpânii lui la un moment dat, iar el tot în lanț a rămas, dar de data asta, al nimănui. Vecinii au apelat la ajutorul nostru, iar noi am simțit că se cuvine să-l ajutăm.

Nu este prea entuziast cu oamenii, ei l-au legat și l-au condamnat la o viață într-un lanț de 1 metru, în schimb, iubește toți ceilalți căței. Îi place să exploreze iarba (a cărei miros nu l-a simțit niciodată), grădina noastră umilă, toate spațiile adăpostului care-i sunt accesibile. Uitați-vă la zâmbetul lui mare și larg, așa se simte libertatea!

Tare ne-am dori pentru Azorel o familie care să dispună de răbdare și binevoință pentru a-i demonstra că locul său nu este într-un perimetru restrâns, ci în curte, în cușca lui, în pătuțul lui sau poate chiar pe canapea. Ne permitem să încercăm, prin intermediul acestui text, să căutăm idealul acestui câine.

Despre Azorel vă spunem următoarele:

Este un mascul în vârstă de 15 ani, de talie mică (¬35cm).

Este extrem de sociabil și iubitor cu ceilalți căței ai adăpostului.

Nici cu oamenii nu se înțelege rău, însă mai mult preferă compania animalelor.

Este potrivit pentru viața la curte, acolo și-a petrecut toată viața.

Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat, nesterilizat (fiind prea bătrân pentru a efectua această intervenție chirurgicală).

 

❤️ O distribuire credem că l-ar ajuta pe Azorel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian