Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Ayla

271279430_2773939639581215_6332826450650511018_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Afectuoasă

Despre

Normalitatea unora e străină pentru noi. Atâta timp cât un cățel precum cel pe care urmează să vi-l prezentăm umblă pe stradă, printre picioarele oamenilor, chiar sub privirile ce nu se lasă îmbunate de suferința altora, știm că nu ne mai facem bine.

Povestea ei începe undeva pe stradă, căutând printre gunoaie ceva de ale gurii, orice să fie numai să-i umple stomacul preț de câteva ore. Cazul ei a fost mediatizat la un moment dat, sute de distribuiri, dar niciun real ajutor. “Luați-o de acolo!” din spatele tastaturii, nu contribuie la salvarea acestor suflete. Într-un final, o familie locală, de bună credință, s-a îndurat de ea, au luat-o curte, au hrănit-o, au îngrijit-o cum au știut ei mai bine preț de câteva săptămâni, însă n-aveau posibilitatea de a o păstra, nu și-o puteau asuma căci găzduiau deja mai multe animale decât le permitea timpul și buzunarul, așa că a ajuns la adăpost. Pe stradă nu era locul ei, nu știa să-și procure singură hrana, era hăituită de cei mai mari, mai impunători și mai dominanți căței. Nici în adăpost nu-i e bine, dar măcar beneficiază de siguranța zilei de mâine.

Am numit-o Ayla, iar tot ce ne dorim pentru această fetiță cuminte și blajină este să-i găsim o familie, așadar, vă mai povestim următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 2 ani, de talie mică-medie (~40cm).
  Este foarte cuminte, dulce, liniștită.
  Este sociabilă cu cățeii, cu adulții, dar și cu copiii.
  Este potrivită atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc.
  Este deparazitată intern și extern, cu schema de vaccinare completă, pleacă înspre adopție sterilizată, cu carnet de sănătate.

 ❤️ Distribuie și tu povestea ei, doar așa ne poți fi alături!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian