Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Atena

278583475_2858478681127310_6459902293376596714_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Afectuoasă

Despre

Încercăm să vă convingem să adoptați căci cererea prea mică ne îngreunează procesul ajutorării. Urgențe apar în fiecare zi, iar adăpostul se supraaglomerează cu căței clinic sănătoși care ar putea să plece oricând acasă dacă oamenii ar îngădui să-și mărească familia cu încă un membru.

În această idee, venim cu o altă propunere pentru adopție. Atena a ajuns în atenția noastră ca suferind de babesioză, o boală provocată de mușcăturile de căpușă, a cărei rata de mortalitate este foarte mare. Din fericire, ea a putut fi salvată prin intervenție medicală, tratament și supervizare din partea unei clinici veterinare din Suceava cu care colaborăm. De curând a pășit în adăpost, însă locul său nu este aici. Are nevoie de mișcare, de joacă, de mai multă socializare cu oamenii, iar toate aceste procese sunt precare din cauza limitării pe care adăpostul o impune.

Așadar, despre ea afirmăm următoarele:
  Este o femelă în vârstă de 1 an, de talie medie (¬47cm).
  Este foarte prietenoasă atât cu adulții, copiii, dar și ceilalți membrii ai speciei ei.
  În prezent încă urmează un tratament contra babesiozei, însă de îndată ce-l va termina, va fi vaccinată și sterilizată.
  Pleacă înspre noua sa casă gata deparazitată, cu carnet de sănătate, pusă la punct din toate punctele de vedere.

 ❤️ Am aprecia dacă ne-ați arăta susținerea față de activitatea noastră prin distribuirea albumelor lor de adopție.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian