Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Anjo

3
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 4
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Major
Particularități: Cuminte

Despre

Cu povestea lui Anjo deja sunteți familiari, căci primul video pe care l-am postat cu el (de la preluare) a emoționat mii de oameni. A fost găsit în Gura Humorului de către un om care nu a putut rămâne rece în fața suferinței acestui cățel. Avea coloana fracturată ca urmare a unui accident, se târâia în două picioare căutând parcă cu privirea un om care să-i acorde o șansă la viață. Iar soarta i l-a scos în cale! Omul l-a adus la noi, iar de aici am pornit o aventură a vindecării împreună.

După zeci de radiografii și eforturi făcute, frica ne-a fost confirmată, avea într-adevăr coloana fracturată. Am comandat pentru el un cadru cu rotile, pentru a se putea deplasa și a se integra în colectiv ca un cățel normal, însă el ne-a surprins într-un mod extrem de plăcut: a învățat să meargă, din nou! Cadrul cu rotile l-a motivat să încerce să meargă pe propriile lui puteri, iar după zile întregi de chin, minune s-a întâmplat, al nostru cățel se târâia învingător, pe toate cele 4 picioare!

Acum merge, independent de cadru, însă a rămas cu sechele. Mersul îi este anevoios și dispune de probleme urinare. Dar merge! Și cu ocazia acestei reușite, am decis că a venit momentul să îl promovăm pentru adopție, să-l tratăm ca pe un cățel normal și să-i căutăm omul.

 

Așadar, despre Anjo cel micuț vă spunem următoarele:

Este un mascul în vârstă de aproximativ 4 ani, de talie mică (¬35cm).

Este cuminte, liniștit, prietenos, jucăuș în limita posibilităților sale fizice.

Este curios, îi place să exploreze, să primească jucării și mângâieri de la oamenii care aleg să ne viziteze.

Singurul său defect îl constituie dominanța, nu știe și nu vrea să învețe a împărți. El este sociabil cu alți căței, dar afecțiunea și mâncare refuză să le împartă. Trebuie hrănit separat dacă familia mai are și alți căței în dotare.

În rest, este deparazitat intern și extern, complet vaccinat, nesterilizat.

 

❤️ Dacă și voi credeți că micuțul Anjo ar putea să se integreze într-o familie normală, dacă și voi îi acordați șanse egale la adopție, vă rugăm din suflet să distribuiți albumul său de adopție.

 

 

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian