Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Anika

265561925_2752845665023946_2180056728678929512_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 6 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Prietenoasă

Despre

Anka este un cățel ce a căzut pradă neglijenței participanților la trafic. A fost lovit[ din plin de o mașină, accident care s-a soldat cu urmări pe viață pentru acest patruped. A avut tibia fracturată, motiv pentru care a fost operată. De atunci și până acum au trecut 2 luni de zile, însă din nefericire încă șchiopătează cu piciorul respectiv. Nu suntem tocmai optimiști în ceea ce privește perfecta funcționalitate a piciorului pe termen lung, credem că va șchiopăta tot timpul. Și... cu toate astea, credem că are șanse să fie adoptată de către niște oameni pe care să nu-i deranjeze prea mult acest aspect... la urma urmei, este doar un pui, unul ce trebuie să depășească trauma suferită și să se bucure mai departe micile plăceri ale copilăriei.

Despre puiuțul nostru ghinionist pe nume Anka vă relatăm următoarele:

  Este o femelă, pui în vârstă de 6 luni. La maturitate va atinge o talie medie (¬50cm).
  Este foarte cuminte, prietenoasă, jucăușă, se atașează extrem de repede de oameni, dar și de celelalte animale.
  Este foarte sociabilă cu cățeii noștri, a reușit să-și facă chiar și un prieten de nădejde pe care se bazează atunci când se lasă cu joacă și alergătură.
  Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, asigurăm și sterilizarea ei la vârsta potrivită.

 ❤️ Tare ne-am bucura să o știm acasă după lunile pline de durere pe care le-a îndurat! Orice distribuire contează, nu costă nimic!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian