Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Adoptă un câine

Adaugă aici textul pentru subtitluCâinii semi sălbatici (care nu au trăit niciodată printre oameni) salvaţi din zonele industriale sunt cazurile cele mai dificile pentru a deveni candidaţi siguri la adopţii.

Câinele trebuie să fie un prieten sigur, stabil emoţional, pregătit pentru a trăi într-o familie, mai ales dacă familia nu a mai avut câini în trecut şi/sau dacă are şi copii.

Câinele haiduc care a trăit în jungla noastră modernă ca un supravieţuitor de pe o zi pe alta, evitând maşini, pericole, ferindu-se de oamenii care îl alungau se teme uşor, este imprevizibil şi are nevoie de foarte mult timp să aibă încredere în oameni.

Filtru varsta
Filtru varsta - cursor
0ani15ani
Olivia
Sex Feminin
 Varsta 4 ani
Ștefana
Sex Feminin
 Varsta 1,5 ani
Sofia
Sex Feminin
 Varsta 2 ani
Bebe
Sex Masculin
 Varsta 1 ani
Remus
Sex Masculin
 Varsta 3 ani
Rosie
Sex Feminin
 Varsta 3 ani
Lia
Sex Feminin
 Varsta 2 ani
Rocco
Sex Masculin
 Varsta 7 ani
VEZI MAI MULT

Majoritatea câinilor salvaţi devin uşor animale de companie sigure, fiind inteligenţi, gata să multumească oamenii, gata să înveţe regulile casei, să facă trucuri pentru a cerşi o privire, o mângâiere şi puţină atenţie de la oameni.

Adoptă un câine! Astfel, nu doar salvezi o viaţă, nu doar schimbi în bine viitorul unui suflet care trăieşte singur într-un adăpost. Doar atât şi ar părea suficient, însă nu.

Adoptă un câine și câştigi un prieten pe viaţă, creezi o legatură indestructibilă pentru care îţi vei mulţumi ori de câte ori eşti trist şi acel ghem de blană va reuşi să te facă să zâmbeşti, ori de câte ori îl vezi lipit lângă tine, mai ales atunci întelegi că nu te va abandona niciodată la greu, un prieten care te scoate la aer liber, chiar şi atunci când nu ai chef.

Însă, toate vin cu un preţ în lumea în care trăim, iar ceea ce îţi cerem noi este să nu fii egoist: dacă crezi că nu eşti pregătit să oferi această şansă unui câine, dacă eşti nesigur, nu ai suficient timp sau ai alte priorităţi nu îl lua din adăpost să îi dai speranţe pentru ca apoi să îl abandonezi şi tu, din nou.

FII RESPONSABIL

Cu inima deschisă, adoptă un câine şi nu va exista o zi să treacă fără să îi mulţumeşti că se află lângă tine.

ro_RORomanian