Acasa!

Cine vrea cu adevarat sa adopte un caine, nimereste si adresa adapostului, si pe noi! Alina Gafencu s-a indragostit de Hamlet in urma cu doua luni, cand eram captivi din cauza covidului. De-atunci am tot pastrat legatura, si-am sperat sa nu se razgandeasca, si sa-i dea uriasului o sansa!

Azi a fost ziua cea mare, iar bietul Hamlet a plecat acasa. Un caine mare, bun si bland salvat anul trecut de prin Scheia. Avea o singura ureche, cealalta fusese mancata de o infectie veche de ani de zile. Cainii mari se adopta greu. Cei cu un handicap si mai greu, sau deloc. Insa mai exista si Oameni care ne surprind cu bunatatea si intelepciunea lor!

Cautam cuvinte potrivite sa va multumim!
Si sa va aratam recunostinta noastra pentru decizia pe care ati luat-o, sa adoptati si sa salvati un suflet orfan de adapost…si sa nu dati bani pe un caine de rasa!

Iar pe voi, pe toti, va indemnam la alte fapte bune!
Si va invitam sa adoptati! 🖤

Mai multe articole

Doi câini de om sărac

Cândva, anul trecut, un medic veterinar ne-a rugat să ajutăm o bătrână dintr-un sat. S-o ajutăm cu câinii săi, căci nu mai

Distracția ta este teroare pentru noi!

Multe sunt obiceiurile românești tradiționale ce nu vor cunoaște uitarea. Scorcova, plugușorul, capra, ursul, uratul, colindele-n seara de Ajun. Românii au grijă

Cărucior de cumpărături
0
    0
    Coșul dvs.
    Coșul dvs. este golÎnapoi la magazin
      Aplicați cuponul