Acasa!

Cine vrea cu adevarat sa adopte un caine, nimereste si adresa adapostului, si pe noi! Alina Gafencu s-a indragostit de Hamlet in urma cu doua luni, cand eram captivi din cauza covidului. De-atunci am tot pastrat legatura, si-am sperat sa nu se razgandeasca, si sa-i dea uriasului o sansa!

Azi a fost ziua cea mare, iar bietul Hamlet a plecat acasa. Un caine mare, bun si bland salvat anul trecut de prin Scheia. Avea o singura ureche, cealalta fusese mancata de o infectie veche de ani de zile. Cainii mari se adopta greu. Cei cu un handicap si mai greu, sau deloc. Insa mai exista si Oameni care ne surprind cu bunatatea si intelepciunea lor!

Cautam cuvinte potrivite sa va multumim!
Si sa va aratam recunostinta noastra pentru decizia pe care ati luat-o, sa adoptati si sa salvati un suflet orfan de adapost…si sa nu dati bani pe un caine de rasa!

Iar pe voi, pe toti, va indemnam la alte fapte bune!
Si va invitam sa adoptati! ­čľĄ

Distribui╚Ťi pe facebook
Distribui╚Ťi pe google
Distribui╚Ťi pe twitter
Distribui╚Ťi pe linkedin
Distribui╚Ťi pe email

Mai multe articole

Prin╚Ťul care nu ╚Ötie a fi cer╚Öetor!

Odiseea c├óinilor de ras─â continu─â! A celor n─âscu╚Ťi cu s├ónge albastru pentru a ajunge ├«n strad─â! Samsarii de c├óini au ie╚Öit pe

O dragoste!

Psihologii spun că o criză personală sau colectivă nu șlefuiește caracterul oamenilor, așa cum greșit se crede, ci doar îl revelează. La

C─ârucior de cump─âr─âturi
0
  0
  Coșul dvs.
  Coșul dvs. este golÎnapoi la magazin
   Aplica╚Ťi cuponul
   Derula╚Ťi p├ón─â sus